Smażona dynia pieprzowa
Pepper Squash Saute może być po prostu bezglutenowym, lakto ovo wegetariańskim i pierwotnym przepisem, którego szukałeś. Jedna porcja tego dania zawiera około 4 g białka, 4 g tłuszczu i łącznie 107 kalorii. Ten przepis jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 1,08 USD za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Świetnie sprawdza się jako dodatek do dań. Udaj się do sklepu i kup masło, marchewkę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić je dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 28%. Wynik ten jest raczej zły. Podobne przepisy to Squash and Pepper Saute, Squash and Pepper Saute oraz Letni Squash & Pepper Saute.
Instrukcje
Na dużej patelni z powłoką nieprzywierającą podsmaż cebulę i paprykę na maśle przez 3-4 minuty. Wymieszaj cukinię, dynię i marchewkę; smaż 3-4 minuty lub do momentu, aż warzywa będą miękkie.
Dodaj czosnek; gotuj 1 minutę dłużej lub do miękkości.