Smakafam
Smacafam może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Na 3,74 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 1142 kalorie, 37g białka, oraz 87 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Mieszanka cebuli, sól i pieprz, woda, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj podobnych przepisów.
Instrukcje
Wlać wodę do 6-litrowej patelni z sosem i doprowadzić do wrzenia.
Polentę wlać cienkim strumieniem do wrzącej wody i stale ubijając gotować, aż będzie tak gęsta jak owsianka. Kontynuuj gotowanie, mieszając drewnianą łyżką, aż będzie zbyt gruba, aby wymieszać.
Polenta wylać na drewnianej desce do krojenia. W 12 do 14-calowej patelni saute, rozgrzać olej, aż do palenia i dodać cebulę. Gotować, aż tylko zmięknie, lub 2 do 3 protokół, i dodać kawałki kiełbasy. Gotować, aż zbrązowieje ze wszystkich stron i odsączyć tłuszcz z patelni.
Dodać portobellos, rozmaryn i czerwone Wino i doprowadzić do wrzenia. Dusić 10 minut pod przykryciem, lub aż kiełbasa jest gotowane. Pokrój kawałki polenty z deski nożem i umieść w miseczkach.
Masę kiełbasę wyjąć z ognia, wymieszać z kwaśną śmietaną, doprawić do smaku i zalać polentą.