Smak Cebuli Z Czerwonej Papryki

Smak Cebuli Z Czerwonej Papryki
Jeśli masz w pobliżu 30 minut spędzić w kuchni, czerwona papryka cebula smak może być niesamowite bezglutenowy i pierwotny przepis do wypróbowania. Ten przepis serwuje 3 i kosztuje 40 centów za porcję. Ta przystawka ma 39 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis z Taste of Home wymaga bulionu wołowego, cebuli, bazylii i pieprzu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co jest raczej złe. Latynoskie Burgery z karmelizowaną cebulą i Jalapeno i majonezem z czerwonej papryki, New York Street Cart Dogs z sosem cebulowym i grillowaną papryką, oraz Gotowany na parze dziki bas w paski z żółtą papryką Romesco, czerwoną papryką-czarna oliwka i natką pietruszki-olej czosnkowy są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Na patelni nieprzywierającej pokrytej sprayem do gotowania smaż czerwoną paprykę i cebulę na oleju i maśle przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
MasłoMasło
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj czosnek; smaż 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
3
Dodaj wino lub bulion, bazylię, sól i pieprz. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego. Gotuj bez przykrycia przez 10-15 minut lub do odparowania płynu, a warzywa będą złotobrązowe, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
BazyliaBazylia
BulionBulion
WinoWino

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn