Smaczne Cytrynowe Ciasto Bezowe

Smaczne Cytrynowe Ciasto Bezowe
Tasty Lemon beza Pie może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 82 kalorie. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odebrać masło, białka jaj, śmietana Tatar, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Cytrynowy placek bezowy, opowieści rodzinne i samouczek bezy, Meyer cytrynowy placek bezowy z imbirem cytrynowy placek Ciasteczkowy, oraz Lemon beza Pie - można zrobić lucious lemon pie w domu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu połącz cukier, skrobię kukurydzianą i sól. Mieszać w wodzie do uzyskania gładkiej konsystencji. Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż zgęstnieje i bąbelkami, o 2 protokół. Zmniejszyć ogień; gotować i mieszać 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia. Stopniowo wymieszać 1 szklankę gorącego nadzienia w żółtka jaj; powrócić wszystko na patelnię. Doprowadzić do delikatnego wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Zdjąć z ognia. Delikatnie wymieszaj sok z cytryny, obierz i masło, aż masło się rozpuści. Odstawić i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MasłoMasło
4
Na bezę, w małej misce, ubij na średniej prędkości białka i śmietanę z kamienia nazębnego, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo ubijaj w cukrze, 1 łyżkę na raz, na wysokiej, aż utworzą się sztywne błyszczące szczyty i cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Wlać nadzienie do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
6
Rozłóż bezę na gorącym nadzieniu, uszczelniając krawędzie do skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
7
Piec w temperaturze 350° przez 15 minut lub do momentu, gdy beza stanie się złotobrązowa. Schłodzić na stojaku z drutu przez 1 godzinę; przechowywać w lodówce przez co najmniej 3 godziny przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn