Smaczna, Wolno Gotowana Wieprzowina

Smaczna, Wolno Gotowana Wieprzowina
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Smaczna wieprzowina wolno gotowana może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 31g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 319 kalorii. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 15 minut. Jeśli masz sherry, grzyby, bulion warzywny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać sherry można śledzić to danie główne z Babeczki Z Ciemnej Czekolady Fudge Merlot jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%. Podobne przepisy to Crispy Pork Carnitas (Mexican Slow Cooked Pulled Pork), Wieprzowina Wolno Gotowana, oraz Powoli Gotowana Wieprzowina.

Instrukcje

1
Pieczeń wieprzową umieścić w wolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Wlać bulion warzywny i sherry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
3
Wymieszać w ziemniaki, cebula, grzyby, rozmaryn, i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
4
Przykryć i gotować na niskim co najmniej 8 godzin, do temperatury wewnętrznej 145 Stopni F (63 Stopni C). Doprawić solą do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia42
Magazyn