Smażone Na Patelni Hamburgery Krabowe W Stylu Azjatyckim

Smażone Na Patelni Hamburgery Krabowe W Stylu Azjatyckim
Przepis smażone na patelni Azjatyckie hamburgery krabowe jest gotowy w około 1 godzinę i 15 minut i zdecydowanie jest świetnym pescatarian opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 60 g tłuszczu, oraz w sumie 871 kalorii. Na $5.96 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Mieszanka oleju roślinnego, ząbki czosnku, Skórka z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest solidne. Spróbuj Azjatyckie Ciastka Krabowe, Hamburgery w stylu azjatyckim, oraz Azjatyckie Smażone Kulki Krabowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce ubić jajka. Zamieszać w mascarpone aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodaj 1/2 szklanki odsączonego kimchi, dwie trzecie mielonego czosnku, 1/2 łyżeczki soli i imbiru. Złóż w krabmeat i 1/2 szklanki panko lub zwykły suchy bułka tarta. Pat mieszaninę mięsa krabowego na 6 hamburgery, przykryć folią i przechowywać w lodówce, aż hamburgery krabowe są schłodzone i firmy, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
KrabKrab
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
KimchiKimchi
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
3
Tymczasem w małej misce wymieszaj majonez z sokiem z limonki, Sambal oelek, musztardą, skórką z limonki i pozostałym mielonym czosnkiem. Doprawić solą i pieprzem. W dużej misce, wrzucić endywii z marchewką, Pozostałe 1 szklanka kimchi i 2 łyżki soku marynowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
Sambal OelekSambal Oelek
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
KimchiKimchi
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Rozłóż pozostałe panko na talerzu i płaszcz hamburgery. W bardzo dużej patelni nonstick, rozgrzać 1/4 cala oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać hamburgery i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, obracając raz, aż rumiane, 7 protokół.
6
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
7
Rozłóż majonez na opiekanej brioche. Ustaw hamburgery krabowe na grzance brioche i top z kimchi slaw. Zamknij kanapki Crab burger i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
BriocheBrioche
KimchiKimchi
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
KrabKrab

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Hanna Chardonnay. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia27
Magazyn