Slow Cooker Taco Soup

Slow Cooker Taco Soup
Przepis Slow Cooker Taco Soup jest gotowy w około 8 godzin i 10 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.02 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 36g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 598 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jeśli masz pomidory, wodę, kukurydzę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest dobre. Spróbuj Slow Cooker Taco Soup, Slow Cooker Taco Soup, oraz Slow-Cooker Taco Soup dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Byron Fiddlestix Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Winnica Fiddlestix 2016 Pinot Noir charakteryzuje się fioletowymi i jagodowymi właściwościami, wraz z ziemią, nutami czarnej herbaty i długim dymem.Wegańskie
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia32
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn