Slow-Cooker słodko-słony mostek wołowy

Slow-Cooker słodko-słony mostek wołowy
Slow-Cooker słodki i pikantny mostek wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.08 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 413 kalorii. Mieszanka soli, karton bulion wołowy, szybkie mieszanie mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Chanuka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 15 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Slow Cooker Sweet & Sour Beef Mostek, Slow-Cooker Pikantny Gulasz Mostek, oraz Slow Cooker Mostek Wołowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść wszystkie składniki z wyjątkiem mąki w 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence, krojenie wołowiny, aby dopasować, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
2
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 9 do 10 godzin.
3
Wyjąć wołowinę na ciepły talerz; przykryć folią aluminiową. Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Ubić mąkę do gorącego płynu do gotowania, za pomocą trzepaczki drucianej. Przykryć i gotować 5 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Wołowinę pokroić na 8 porcji; podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia35
Magazyn