Slow-Cooker Swiss Steak and Veggies

Slow-Cooker Swiss Steak and Veggies
Slow-Cooker Swiss Steak and Veggies jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Na $3.6 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 31g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 425 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory z puszki, sos wołowy, do 8 młodych ziemniaków i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do valentin day. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Slow-Cooker Swiss Steak, Slow Cooker Swiss Steak, oraz Swiss Steak Slow Cooker dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Usuń nadmiar tłuszczu z wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
2
Wołowinę pokroić na 6 porcji. Spray 12-calowa patelnia z natryskiem do gotowania; podgrzać na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Wołowinę posypać sezonowaną solą. Gotować wołowinę na patelni o 8 protokół, obracając raz, aż brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól SezonowanaSól Sezonowana
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Warstw ziemniaki, marchew, wołowina i cebula w 3 1/2 - do 6-quart powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
MarchewMarchew
CebulaCebula
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
5
Pomidory wymieszać z sosem; łyżką polać wołowiną i warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
PomidorPomidor
SOSSOS
WołowinaWołowina
6
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 7 do 9 godzin lub do wołowiny i warzyw są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
WołowinaWołowina
7
Posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać

Wyposażenie

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Miranda Lambert County Road Merlot wina z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
Miranda Lambert County Road Merlot Wine
Miranda Lambert County Road Merlot Wine
Nasz najmocniejszy duch jest pełen owocowego smaku i mocnego koloru, a jednocześnie gładki w konsystencji i dostawie. Z dojrzałą esencją jagodową aromat utrzymuje się tak długo, jak wybuchowe wykończenie. Ten wytrawny, aksamitny Merlot jest wyposażony w odpowiednią równowagę Mocy i finezji, dzięki czemu jest doskonałym towarzyszem steków i makaronów z czerwonym sosem i ciemną czekoladą.
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia85
Magazyn