Slow-Cooker Swiss Steak and Veggies
Slow-Cooker Swiss Steak and Veggies jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Na $3.6 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 31g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 425 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory z puszki, sos wołowy, do 8 młodych ziemniaków i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do valentin day. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Slow-Cooker Swiss Steak, Slow Cooker Swiss Steak, oraz Swiss Steak Slow Cooker dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń nadmiar tłuszczu z wołowiny.
Wołowinę pokroić na 6 porcji. Spray 12-calowa patelnia z natryskiem do gotowania; podgrzać na średnim ogniu.
Wołowinę posypać sezonowaną solą. Gotować wołowinę na patelni o 8 protokół, obracając raz, aż brązowy.
Warstw ziemniaki, marchew, wołowina i cebula w 3 1/2 - do 6-quart powolnej kuchence.
Pomidory wymieszać z sosem; łyżką polać wołowiną i warzywami.
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 7 do 9 godzin lub do wołowiny i warzyw są miękkie.
Posypać natką pietruszki.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Miranda Lambert County Road Merlot wina z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
![Miranda Lambert County Road Merlot Wine]()
Miranda Lambert County Road Merlot Wine
Nasz najmocniejszy duch jest pełen owocowego smaku i mocnego koloru, a jednocześnie gładki w konsystencji i dostawie. Z dojrzałą esencją jagodową aromat utrzymuje się tak długo, jak wybuchowe wykończenie. Ten wytrawny, aksamitny Merlot jest wyposażony w odpowiednią równowagę Mocy i finezji, dzięki czemu jest doskonałym towarzyszem steków i makaronów z czerwonym sosem i ciemną czekoladą.