Slow-Cooker Southwest Karczoch i Szpinak Dip

Slow-Cooker Southwest Karczoch i Szpinak Dip
Need a bezglutenowa i wegetariańska przystawka? Slow-Cooker Southwest Karczoch i Szpinak Dip może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 135 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 26 i kosztuje 49 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz karczochy, szpinak, stare el chiles i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Slow Cooker Szpinak Karczoch Dip, Slow Cooker Szpinak Karczoch Dip, oraz Dip Slow-Cooker Hot Karczoch i szpinak dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Spray 1-do 1 1/2-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu. W średniej misce wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem sera pepper Jack i chipsów tortilla; łyżka do kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser PepperjackSer Pepperjack
Chipsy TortillaChipsy Tortilla
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Przykryć; gotować na małym ogniu 2 do 3 godzin.
3
Ser Pepper Jack wymieszać z mieszanką karczochów. Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie około 5 minut dłużej lub aż ser topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser PepperjackSer Pepperjack
KarczochKarczoch
SerSer
4
Podawać z chipsami tortilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy TortillaChipsy Tortilla
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje26
Ocena Zdrowia3
Magazyn