Slow-Cooker Smoky Brisket Hoagies

Slow-Cooker Smoky Brisket Hoagies
Przepis Slow-Cooker Smoky Brisket Hoagies może zaspokoić swoje żydowskie pragnienie w przybliżeniu 10 godzin i 20 minut. Ten przepis służy 12 i kosztuje $2.59 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 466 kalorii, 38g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Chanuka. Mieszanka sosu barbecue o Smaku hickory, czosnek, bułki hoagie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Smoky Slow Cooker Mostek Wołowy, Simple Slow-Cooker Mostek & Serdeczny Mostek Tacos, oraz Slow-Cooker Big And Spicy Chicken Hoagies.

Instrukcje

1
W 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence, umieścić cebulę i paprykę.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Mostek wołowy pokroić w poprzek ziarna na 3 duże kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mostek WołowyMostek Wołowy
ZiarnaZiarna
3
Umieść wołowinę na wierzchu warzyw w powolnej kuchence, nakładając kawałki, aby pasowały w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
4
W małej misce, wymieszać sos barbecue, sos chili i czosnek, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
Sos ChiliSos Chili
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Polej wołowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
6
Przykryć; gotować na małym ogniu 10 do 11 godzin.
7
Aby służyć, Usuń wołowinę z powolnej kuchenki; umieść na desce do krojenia. Z 2 widelcami, ciągnąć wołowinę na strzępy. Wołowinę odstawić do powolnej kuchenki; wymieszać do wymieszania z sosem. Z łyżką szczelinową podawać wołowinę w bułkach hoagie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
WołowinaWołowina
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
WolnowarWolnowar
8
Dekoruj według uznania.
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs, 20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia28
Magazyn