Slow-Cooker Smoky Barbecue Kanapki Z Wołowiną
Przepis Slow-Cooker Smoky Barbecue kanapki z wołowiną jest gotowy w około 4 godziny i 15 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na $2.0 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 10. Jedna porcja zawiera 411 kalorii, 31g białka, oraz 8G tłuszczu. Jeśli masz sos barbecue, bułki hoagie, sos teriyaki baste i glaze oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Slow-Cooker Barbecue Kanapki Z Wołowiną, Slow-Cooker Barbecue-Kanapki Z Wołowiną, oraz Wolno gotujące kanapki z grilla z wołowiną i wieprzowiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 12-calowy nonstick patelni lub holenderski piekarnik, brązowy mielonej wołowiny na średnim ogniu 8 do 10 minut lub do dokładnie gotowane, często mieszając.
W 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence, wymieszać gotowaną mieloną wołowinę i pozostałe składniki z wyjątkiem bułek.
Przykryć; gotować na małym ogniu od 4 do 6 godzin.
Aby służyć, wymieszać mieszaninę wołowiny. Łyżka 1/2 szklanki mieszanki wołowiny do każdej bułki.