Slow-Cooker Serowy Szpinak Zapiekanka Śniadaniowa
Slow-Cooker Cheesy szpinak Zapiekanka śniadaniowa jest bezglutenowe poranny posiłek. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 149 kalorii, 9g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Jeśli masz ser mozzarella, jajka, oryginalną mieszankę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Boże Narodzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj slow cooker serowe pesto i zapiekanka ze szpinakiem, Slow Cooker Szpinak Karczoch Śniadanie Zapiekanka, oraz Sunday Slow Cooker: Śniadanie Hashbrown Szpinak & Szynka Zapiekanka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dolna linia i boki 6-quart powolnej kuchenki z folią; spryskać sprayem do gotowania.
Mrożone ziemniaki utrzeć w jednej warstwie na dnie wolnej kuchenki.
W dużej misce, pokonać oryginalną mieszankę Bisquick, mleko i jajka z trzepaczką, aż dobrze połączone. Wymieszać ze szpinakiem, serem, pesto, czosnkiem, pomidorem oraz solą i pieprzem do smaku.
Wlać mieszaninę równomiernie na ziemniaki w powolnej kuchence.
Przykryć; gotować na wysokim ogniu około 3 godzin lub do momentu ustawienia środka, krawędzie są złotobrązowe, a wykałaczka włożona do środka wychodzi czysta.