Slow Cooker Savory Pot Roast

Slow Cooker Savory Pot Roast
Slow Cooker Savory Pot Roast jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 57g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 520 kalorii. Na 3,02 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ziemniaki, skondensowany krem campbell ' s® z zupy grzybowej, pieczeń chuck pot i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa, Slow Cooker Savory Pot Roast, oraz Campbell ' s® Slow Cooker Savory Pot Roast.

Instrukcje

1
Wymieszać zupę grzybową, mieszankę zupy, ziemniaki i marchew w powolnej kuchence 4 1/2-quart.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Koperta (1 Uncja) Mieszanki Do Zupy Cebulowej1 Koperta (1 Uncja) Mieszanki Do Zupy Cebulowej
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Dodać wołowinę i obrócić do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3
Przykryć i gotować na niskim przez 8 do 9 godzin lub aż wołowina jest przetargu widłowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn