Slow-Cooker Root Beer Barbecue Kanapki Z Wołowiną

Nigdy nie można mieć zbyt wiele amerykańskich przepisów, więc dać wolno-Cooker Root Beer Barbecue kanapki wołowe spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 444 kalorie, 37g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na $1.98 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 10 godzin i 30 minut. Jest idealny do Dzień Ojca. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka dash soli i pieprzu, piwo korzenne, pieczeń z rumu wołowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%. Podobne przepisy to Slow-Cooker Root Beer Barbecue Kanapki Z Wołowiną, Sunday Slow Cooker: Grill Beer Duszona Wołowina, oraz Slow-Cooker Barbecue-Kanapki Z Wołowiną.
Instrukcje
W 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence, umieścić wołowinę. W 4-filiżance miarki lub miski, wymieszać 1 1/2 szklanki sosu barbecue i piwa korzennego; wlać wołowinę.
Przykryć; gotować na małym ogniu 10 do 12 godzin.
Około 20 minut przed podaniem wyjąć wołowinę z powolnej kuchenki; umieścić na dużym talerzu.
Wlać soki z powolnej kuchenki do 12-calowej patelni. Gotować na średnim ogniu około 15 minut, mieszając od czasu do czasu, aż soki zostaną zagęszczone i zredukowane do około 3 filiżanek. W międzyczasie, rozdrobnić wołowinę z 2 widelcami; powrót do powolnej kuchenki.
Wymieszać pozostałe 1/2 Puchar sos barbecue do zmniejszonych soków na patelni; wlać na rozdrobnioną wołowinę w powolnej kuchence. Wymieszać sól i pieprz do smaku. Łyżka około 1/2 szklanki mieszanki wołowiny do każdej bułki.