Slow Cooker Pulled Pork with Dr Pepper
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać powolne Cooker Pulled Pork z Dr Pepper spróbować. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje $3.05 za porcję. Jedna porcja zawiera 883 kalorie, 62g białka, oraz 23G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz bułki hamburgerowe, sos barbecue kansas, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Slow Cooker Dr. Pepper Pulled Pork, 4-Składnikowa Powolna Kuchenka Dr. Pepper Pulled Pork, oraz Slow Cooker Beer Pulled Pork & BBQ Pulled Pork Sandwiches dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na patelni o grubym dnie na średnim ogniu, brązową wieprzowinę ze wszystkich stron.
Przenieść pieczeń do powolnej kuchenki. Zwróć patelnię do pieca.
Wlać pieprz Dr na patelnię i rozpalić, używając szpatułki, aby zeskrobać wszystkie kawałki wieprzowiny na dnie.
Niech gotować przez 2 protokół, skrobanie dno od czasu do czasu.
Wlać pieprz Dr na mięso w wolnej kuchence.
Dodaj miód, ocet balsamiczny, sól i pieprz. Dobrze wymieszać. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 7 godzin.
Po ugotowaniu mięsa przez 7 godzin, odcedzić nadmiar płynu i rozdrobnić mięso na małe kawałki za pomocą dwóch widelców.
Dodać sos barbecue do wieprzowiny i dobrze wymieszać. Przykryć powolną kuchenkę i gotować przez 1 więcej godzin.
Dodaj więcej soli i pieprzu do smaku. Bułki z burgerem napełnij wieprzowiną i podawaj natychmiast.