Slow-Cooker: Pikantne Wiejskie Żeberka

Slow-Cooker: Pikantne Wiejskie Żeberka
Slow-Cooker: pikantne żeberka wiejskie mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 966 kalorii, 89g białka, oraz 54g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.45 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jeśli masz mielony chipotle chili w proszku, ocet jabłkowy, cebula i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Slow Cooker Spicy Country Żeberka, Slow Cooker BBQ country Style żeberka, oraz Wolnowar Santa Fe Country Żeberka.

Instrukcje

1
Połączyć cebulę, ketchup, ocet, brązowy cukier, sól, Worcestershire, chili w proszku, i oregano w 4 - do 6-quart powolnej kuchence. Wymieszaj żeberka. Gotować na małym ogniu przez 6 godzin lub na wysokim przez 3 1/2 godziny. Za pomocą szczypiec Usuń żeberka z kuchenki i ułóż na patelni brojlerów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Chili W ProszkuChili W Proszku
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
OcetOcet
CebulaCebula
żeberkażeberka
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
WolnowarWolnowar
SzczypceSzczypce
2
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
3
Wlać soki z kuchenki do miski i umieścić w zamrażarce na 10 minut, aby przyspieszyć oddzielanie tłuszczu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Usunąć i wyrzucić tłuszcz.
5
Wlać odtłuszczone soki do rondla; gotować na dużym ogniu, aż zmniejszy się o połowę, o 15 protokół. Broil żebra o 6 cali od ciepła, aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn