Slow-Cooker: Pikantne Wiejskie Żeberka
Slow-Cooker: pikantne żeberka wiejskie mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 966 kalorii, 89g białka, oraz 54g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.45 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jeśli masz mielony chipotle chili w proszku, ocet jabłkowy, cebula i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Slow Cooker Spicy Country Żeberka, Slow Cooker BBQ country Style żeberka, oraz Wolnowar Santa Fe Country Żeberka.
Instrukcje
Połączyć cebulę, ketchup, ocet, brązowy cukier, sól, Worcestershire, chili w proszku, i oregano w 4 - do 6-quart powolnej kuchence. Wymieszaj żeberka. Gotować na małym ogniu przez 6 godzin lub na wysokim przez 3 1/2 godziny. Za pomocą szczypiec Usuń żeberka z kuchenki i ułóż na patelni brojlerów.
Wlać soki z kuchenki do miski i umieścić w zamrażarce na 10 minut, aby przyspieszyć oddzielanie tłuszczu.
Usunąć i wyrzucić tłuszcz.
Wlać odtłuszczone soki do rondla; gotować na dużym ogniu, aż zmniejszy się o połowę, o 15 protokół. Broil żebra o 6 cali od ciepła, aż rumiane.