Slow-Cooker pieczarki szwajcarski stek i sos

Slow-Cooker pieczarki szwajcarski stek i sos
Slow-Cooker Grzyb szwajcarski stek i sos może być tylko sos szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 321 kalorii, 28g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 3,23 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać wołowinę okrągły stek, sos pomidorowy, kawałki grzybów i łodygi, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Slow-Cooker Swiss Steak and Gravy, Swiss Steak Slow Cooker, oraz Slow-Cooker Swiss Steak dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 3-do 4-quart powolnej kuchence, warstwa cebuli, marchew, pieczarki i wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
MarchewMarchew
CebulaCebula
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Posypać pieprzem wołowiną. W średniej misce wymieszać zupę z sosem pomidorowym; zalać wołowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos PomidorowySos Pomidorowy
PieprzPieprz
WołowinaWołowina
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
3
Przykryć; gotować na małym ogniu od 8 do 10 godzin.
4
Polać wołowiną na półmisku. Łyżką szczelinową wyjąć warzywa z kuchenki i łyżką nad wołowiną. Wymieszać sos w kuchence z trzepaczką do blendowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
SOSSOS
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Podawać sos z wołowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
WołowinaWołowina

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym z win, które można spróbować jest La Jota Howell Mountain Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 99 dolarów.
La Jota Howell Mountain Merlot
La Jota Howell Mountain Merlot
#37 Wine Spectator Top 100 2019 La Jota Merlot 2016 obejmuje wszystko, co jest górskie Merlot ze strukturą, którą można rozkoszować. Nuty espresso, gorzkiej czekolady i tostów następują po dojrzałej jeżynie, mineralności i wadze na podniebieniu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia27
Magazyn