Slow-Cooker Nacho Bean Dip
Slow-Cooker Nacho Bean Dip może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 72 porcje z 163 kalorie, 4G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać fasolę, Stary el refried fasoli, bochenki ser jalapeno, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to 5-Składnik Powolne Kuchenka Chili Ser Dip, Slow Cooker Zupa Nacho, oraz Slow-Cooker Spicy Sausage Nacho Dip.
Instrukcje
W 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence, wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem rozdrobnionego sera i wiórów kukurydzianych.
Przykryć i gotować na małym ogniu 3 do 4 godzin, mieszając po 2 godzinach, aż ser się rozpuści.
Zeskrobać dół strony powolnej kuchenki za pomocą gumowej szpatułki, aby zapobiec przypaleniu krawędzi kąpieli.
Posypać rozdrobnionym serem.
Podawać z chipsami tortilla. Dip utrzyma niskie ustawienie ciepła do 2 godzin.