Slow Cooker mielony gulasz wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.86 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 26g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 296 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz majeranek, cebulę, bulion warzywny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 35 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Slow Cooker Mielona Wołowina Stroganoff, slow cooker mielona wołowina i ser makaron, oraz Wolnossąca ulubiona mielona wołowina i fasola.
Instrukcje
1
Gotować i wymieszać mieloną wołowinę na patelni na średnim ogniu z cebulą i czosnkiem, aż mięso będzie całkowicie rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona Wołowina
Czosnek
Cebula
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Spuścić nadmiar tłuszczu.
3
Wymieszaj krem z zupy grzybowej, bulion warzywny, koktajl z soku warzywnego, sherry i sos Worcestershire razem w wolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koktajl Z Soków Warzywnych
Krem Z Zupy Grzybowej
Sos Worcestershire
Bulion Warzywny
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
4
Dodać mieszankę wołową; wymieszać ziemniaki, kukurydzę, groszek, marchew, kawałki grzybów, płatki selera, sól, czarny pieprz, majeranek i tymianek. Ustaw kuchenkę na niską, przykryć i gotować, aż warzywa będą miękkie i sos zgęstnieje, o 8 godzin. Jeśli wolisz, Ustaw kuchenkę na wysoką i gotuj 4 godziny.