Slow Cooker Mielony Gulasz Wołowy

Slow Cooker Mielony Gulasz Wołowy
Slow Cooker mielony gulasz wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.86 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 26g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 296 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz majeranek, cebulę, bulion warzywny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 35 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Slow Cooker Mielona Wołowina Stroganoff, slow cooker mielona wołowina i ser makaron, oraz Wolnossąca ulubiona mielona wołowina i fasola.

Instrukcje

1
Gotować i wymieszać mieloną wołowinę na patelni na średnim ogniu z cebulą i czosnkiem, aż mięso będzie całkowicie rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona WołowinaMielona Wołowina
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Spuścić nadmiar tłuszczu.
3
Wymieszaj krem z zupy grzybowej, bulion warzywny, koktajl z soku warzywnego, sherry i sos Worcestershire razem w wolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koktajl Z Soków WarzywnychKoktajl Z Soków Warzywnych
Krem Z Zupy GrzybowejKrem Z Zupy Grzybowej
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Bulion WarzywnyBulion Warzywny
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
4
Dodać mieszankę wołową; wymieszać ziemniaki, kukurydzę, groszek, marchew, kawałki grzybów, płatki selera, sól, czarny pieprz, majeranek i tymianek. Ustaw kuchenkę na niską, przykryć i gotować, aż warzywa będą miękkie i sos zgęstnieje, o 8 godzin. Jeśli wolisz, Ustaw kuchenkę na wysoką i gotuj 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki SeleraPłatki Selera
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
WarzywaWarzywa
MajeranekMajeranek
GrzybyGrzyby
ZiemniakZiemniak
MarchewMarchew
SOSSOS
TymianekTymianek
WołowinaWołowina
KukurydzaKukurydza
GrochGroch
SólSól

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia31
Magazyn