Slow Cooker masło jabłkowe z miodem
Slow Cooker masło jabłkowe z miodem jest bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Ta przyprawa ma 377 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka ziela angielskiego, jabłek, miodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 76 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Slow Cooker Masło Jabłkowe, Slow Cooker Masło Jabłkowe, oraz Slow Cooker Masło Jabłkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jabłka, cukier biały, cukier brązowy, miód, cynamon i ziele angielskie wymieszać w wolnej kuchence.
Gotować na wysokiej przez 1 godzinę. Zmień ciepło na niskie i kontynuuj gotowanie, aż jabłka zostaną łatwo zmiażdżone widelcem, od 9 do 11 godzin.