Slow-Cooker Hot Roast Beef Sandwiches Au Jus
Slow-Cooker Hot Roast Beef Sandwiches Au Jus wymaga z grubsza 8 godzin i 20 minut od początku do końca. Na $1.97 za porcję, dostajesz sos, który podaje 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 404 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jeśli masz skondensowany bulion wołowy, cebulę, bułki kaiser i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Slow-Cooker Hot Roast Beef Sandwiches au Jus, Slow Cooker kanapki pieczeń wołowa z chrzanem, oraz Łatwe Powolne Cooker Pieczeń Wołowa Kanapki.
Instrukcje
Ostrym nożem wykonaj 6 równomiernie rozmieszczonych szczelin głęboko w pieczeń wołową. Włóż czosnek do szczelin.
Pieprz posypać równomiernie na całej pieczonej; wcierać pieprz w pieczeń.
Spray 3-do 4-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu.
Kłaść plastry cebuli w wolnej kuchence; wlać bulion na cebulę.
Ułożyć pieczeń na cebuli i bulionie.
Przykryć; gotować na niskim ustawieniu od 6 do 8 godzin.
Usuń pieczeń z powolnej kuchenki; miejsce na desce do krojenia.
Pokroić pieczeń w poprzek ziarna na cienkie plastry; powrót plastry do powolnej kuchenki do zwilżenia. Każdą tostową bułkę napełnij wołowiną, cebulą i 1 plastrem pomidora. W razie potrzeby łyżka małej ilości bulionu z powolnej kuchenki nad wołowiną.