Slow Cooker Gulasz Wołowy
Powolne gotowanie gulasz wołowy może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Jedna porcja zawiera 409 kalorii, 46g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 2,34 zł za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać mięso gulasz wołowy, sól, cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć tapiokę można było śledzić to danie główne z Pudding Z Tapioki jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 85%. Spróbuj Gulasz wołowy z dyni (garnek błyskawiczny, Szybkowar lub Wolnowar), Slow Cooker Gulasz Wołowy, oraz Slow Cooker Gulasz Wołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić tapioka, cukier, czosnek w proszku, sól, i sok pomidorowy w blenderze, i proces do gładkiej.
Połącz cebulę, seler, marchew, grzyby i wołowinę w kuchence elektrycznej i dodaj mieszaninę soku. Przykryć i gotować na wysokiej przez 5 godzin lub aż wołowina będzie miękka.