Slow Cooker Gulasz Wołowy

Slow Cooker Gulasz Wołowy
Powolne gotowanie gulasz wołowy może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Jedna porcja zawiera 409 kalorii, 46g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 2,34 zł za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać mięso gulasz wołowy, sól, cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć tapiokę można było śledzić to danie główne z Pudding Z Tapioki jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 85%. Spróbuj Gulasz wołowy z dyni (garnek błyskawiczny, Szybkowar lub Wolnowar), Slow Cooker Gulasz Wołowy, oraz Slow Cooker Gulasz Wołowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić tapioka, cukier, czosnek w proszku, sól, i sok pomidorowy w blenderze, i proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Sok PomidorowySok Pomidorowy
TapiokaTapioka
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Połącz cebulę, seler, marchew, grzyby i wołowinę w kuchence elektrycznej i dodaj mieszaninę soku. Przykryć i gotować na wysokiej przez 5 godzin lub aż wołowina będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
MarchewMarchew
SelerSeler
SokSok
CebulaCebula
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia99
Magazyn