Slow-Cooker Green Chile Pork Tacos
Slow-Cooker Green Chile Pork Tacos może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Na 1,86 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 379 kalorii, 16G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jeśli masz mieszankę meksykańskiego sera, olej roślinny, pomidor i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Slow Cooker Green Chile Pork Tacos, Wolno-Cooker Green Chile Pulled Pork Burritos, oraz Slow-Cooker Chile-Tacos Z Kurczakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 12-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać pieczeń wieprzową. Gotować 6 do 8 protokół, obracając od czasu do czasu, aż dobrze rumiane ze wszystkich stron.
W 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence, umieścić wieprzowinę.
Dodaj wodę do patelni; gotować na średnim ogniu 2 do 3 protokół, skrobanie się rumiane kawałki.
Polej wieprzowiną. Top wieprzowina z mieszanką przypraw Taco i chiles.
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 7 do 8 godzin.
Wyjąć wieprzowinę z kuchenki na deskę do krojenia. Wyciągnij wieprzowinę na kawałki wielkości kęsa, używając 2 widelców. Powrót wieprzowiny do soków w kuchence.
Umieść ser i salsę w oddzielnych miseczkach. Na półmisku serwowania ułóż kawałki sera, salsy, pomidora, kolendry i limonki. Ciepłe tortille zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Łyżka wieprzowiny na tortille, za pomocą łyżki szczelinowej; top z serem, pomidorem, kolendrą i salsą. Wyciśnij sok z limonki na nadzienia. Fold tortille na pół nad nadzieniem.