Slow-Cooker Green Chile Pork Tacos

Slow-Cooker Green Chile Pork Tacos
Slow-Cooker Green Chile Pork Tacos może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Na 1,86 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 379 kalorii, 16G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jeśli masz mieszankę meksykańskiego sera, olej roślinny, pomidor i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Slow Cooker Green Chile Pork Tacos, Wolno-Cooker Green Chile Pulled Pork Burritos, oraz Slow-Cooker Chile-Tacos Z Kurczakiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 12-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać pieczeń wieprzową. Gotować 6 do 8 protokół, obracając od czasu do czasu, aż dobrze rumiane ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
3
W 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence, umieścić wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
4
Dodaj wodę do patelni; gotować na średnim ogniu 2 do 3 protokół, skrobanie się rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Polej wieprzowiną. Top wieprzowina z mieszanką przypraw Taco i chiles.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przypraw TacoMieszanka Przypraw Taco
Papryka ChiliPapryka Chili
WieprzowinaWieprzowina
6
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 7 do 8 godzin.
7
Wyjąć wieprzowinę z kuchenki na deskę do krojenia. Wyciągnij wieprzowinę na kawałki wielkości kęsa, używając 2 widelców. Powrót wieprzowiny do soków w kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
8
Umieść ser i salsę w oddzielnych miseczkach. Na półmisku serwowania ułóż kawałki sera, salsy, pomidora, kolendry i limonki. Ciepłe tortille zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Łyżka wieprzowiny na tortille, za pomocą łyżki szczelinowej; top z serem, pomidorem, kolendrą i salsą. Wyciśnij sok z limonki na nadzienia. Fold tortille na pół nad nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
KolendraKolendra
SerSer
PomidorPomidor
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
WapnoWapno
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)

Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz

Chili w menu? Spróbuj sparować z Cava, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Campo Viejo Cava Brut rosé. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Campo Viejo Cava Brut Rose
Campo Viejo Cava Brut Rose
Jasny, błyszczący różowy kolor. Przyjemny i mocny na nosie z silną obecnością dojrzałych czerwonych jagód. Z ma zaokrąglone, przyjemne uczucie w ustach.
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia33
Magazyn