Slow Cooker Chili II to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 333 kalorie. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 15 minut. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne dla Super Bowl. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, mieloną wołowinę, Bazyl i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Slow Cooker Chili, Chili Wolnoopalające, oraz Slow Cooker Chili.
Instrukcje
1
Umieścić wołowinę na patelni na średnim ogniu, i gotować, aż równomiernie brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Spuścić smar.
3
Umieść wołowinę w powolnej kuchence i wymieszaj z cebulą, selerem naciowym, zieloną papryką, czosnkiem, przecier pomidorowy, fasolą nerkową i fasolą cannellini. Doprawić chili w proszku, natką pietruszki, solą, bazylią, oregano, czarnym pieprzem i sosem z ostrej papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Pieprz
Fasola Cannellini
Ostry Sos
Pieprz Czarny
Chili W Proszku
Fasola
Przecier Pomidorowy
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie