Slow-Cooker Black-Eyed Peas

Slow-Cooker Black-Eyed Peas
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Slow-Cooker Black-Eyed Peas spróbować. Ten przepis służy 5. Jedna porcja zawiera 576 kalorii, 25g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 7 godzin i 5 minut. Jeśli masz ryż, marchew, pomidory w puszkach i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Slow Cooker Black Eyed Peas, Slow Cooker Black Eyed Peas, oraz Slow Cooker Vegetarian Black Eyed Peas.

Instrukcje

1
Umieścić groszek w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby pokryć 3 cale. Doprowadzić do wrzenia; dusić na średnim ogniu 2 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Zdjąć z ognia.
4
Odstawić, przykryty, 1 godzinę.
5
Gotować i mieszać marchew, cebula i boczek na patelni na średnim ogniu 8 min. albo aż cebula będzie chrupiąca-delikatna. W międzyczasie przynieś bulion, pomidory i wodę do zagotowania w rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Groszek odsączyć; wstawić do wolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
7
Dodaj gotowane warzywa, mieszankę bulionu, szynkę i kminek; wymieszaj. Przykryć pokrywką; gotować na niskich 5 do 6 godzin (lub na wysokich 2-1/2 do 3 godzin).
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
8
Wymieszać z zielenią. Gotować, pod przykryciem, 30 min. albo tylko do czasu, aż zielenina będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
9
Podawać z ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs, 5 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia29
Magazyn