Slow-Cooker Black-Eyed Peas
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Slow-Cooker Black-Eyed Peas spróbować. Ten przepis służy 5. Jedna porcja zawiera 576 kalorii, 25g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 7 godzin i 5 minut. Jeśli masz ryż, marchew, pomidory w puszkach i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Slow Cooker Black Eyed Peas, Slow Cooker Black Eyed Peas, oraz Slow Cooker Vegetarian Black Eyed Peas.
Instrukcje
Umieścić groszek w dużym rondlu.
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby pokryć 3 cale. Doprowadzić do wrzenia; dusić na średnim ogniu 2 min.
Odstawić, przykryty, 1 godzinę.
Gotować i mieszać marchew, cebula i boczek na patelni na średnim ogniu 8 min. albo aż cebula będzie chrupiąca-delikatna. W międzyczasie przynieś bulion, pomidory i wodę do zagotowania w rondlu.
Groszek odsączyć; wstawić do wolnej kuchenki.
Dodaj gotowane warzywa, mieszankę bulionu, szynkę i kminek; wymieszaj. Przykryć pokrywką; gotować na niskich 5 do 6 godzin (lub na wysokich 2-1/2 do 3 godzin).
Wymieszać z zielenią. Gotować, pod przykryciem, 30 min. albo tylko do czasu, aż zielenina będzie miękka.