Slow-Cooker Apple Crisp Coffee Cake

Slow-Cooker Apple Crisp Coffee Cake
Slow-Cooker Apple Crisp Coffee Cake może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 446 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 50 minut. Jeśli masz odparowane mleko, jajka, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Kawowe Z Jabłkami-Robione W Wolnej Kuchence, Slow-Cooker Apple Crisp, oraz Slow Cooker Apple Crisp dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj powolną kuchenkę 3-3 1/2 quart z nieprzywierającym sprayem lub dobrze nasmaruj masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
W małej misce wymieszaj Jabłko
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Składniki mieszaniny; odstawić.
4
Zrobić kruszonkę
5
Mieszamy w średniej misce, mieszamy owies, cukier granulowany, 1/4 szklanki brązowego cukru i sól. Blenderem do ciast lub widelcem pokroić w 1/2 szklanki masła, aż dobrze się połączą. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
W dużej misce, wymieszać składniki ciasto ciasto aż dobrze połączone.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
W dolnej części powolnej kuchenki rozłóż połowę mieszanki jabłkowej. Na wierzchu połowę masy kruszonki, a następnie połowę ciasta. Powtórz nakładanie warstw z pozostałą mieszanką jabłek, kruszonką i cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
8
Okładka; gotować na wysokim ogniu ustawienie 3 godzin do 3 godzin 30 minut lub aż ciasto jest ustawiony w centrum.
9
Wyłącz powolną kuchenkę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
10
Zdjąć osłonę; odstawić na 15 do 20 minut.
11
Gdy będziesz gotowy do podania, Odwróć ciasto kawowe na talerz do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
KawaKawa
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 50 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn