Sałatka pieczona z papryką i Pepperoni
Sałatka pieczona z papryką i Pepperoni jest bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 6. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 257 kalorii, 10g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś linki pepperoni, sól czosnkową, pomidory winogronowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka Do Pizzy Pepperoni, Sałatka Z Karczocha-Pepperoni, oraz Sałatka Pieczona Z Masłem.
Instrukcje
Paprykę przeciąć na pół; usunąć nasiona.
Połówki, boki skóry do góry, na wyłożonej folią patelni brojlerów. Broil 3 do 4 cali od ciepła o 5 minut lub aż skóra czernieje.
Umieścić w plastikowej torbie; odstawić na 10 minut do pary. Skórkę obrać z pieprzu.
Tymczasem linia kuchenka mikrofalowa płyta z mikrofalowych ręczników papierowych.
Rozłóż pokrojone w kostkę pepperoni na talerzu; przykryj luźno ręcznikiem papierowym do mikrofalówki. Kuchenka mikrofalowa na wysokie 2 minuty, aby usunąć nadmiar tłuszczu.
Pokrój pieczony pieprz na cienkie kawałki wielkości kęsa.
W małej misce ubić olej, ocet i sól czosnkową trzepaczką do dobrze wymieszanego. W dużej misce, wrzucić sałatę, pieczony pieprz, pepperoni, pomidory i ciecierzyca z oleju i octu dressing.