Slow Cooker Apple Cider Duszona Wieprzowina

Slow Cooker Apple Cider Duszona Wieprzowina
Slow Cooker Apple Cider duszona wieprzowina może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.15 za porcję. Jedna porcja zawiera 292 kalorie, 28g białka, oraz 15 g tłuszczu. Przepis ten zachwycił 756 osób. Jeśli masz szalotkę, ocet jabłkowy, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Slow Cooker Apple Cider Pulled Pork, Slow Cooker Cider Pulled Pork with cider Barbecue Sauce, oraz Łopatka wieprzowa duszona z jabłecznikiem i pasternakiem.

Instrukcje

1
Doprawić wieprzowinę solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
2
Rozgrzać olej na dużej patelni na dużym ogniu. Podsmaż wieprzowinę ze wszystkich stron w gorącym oleju, aż zbrązowieje, o 3 protokół z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Przełożyć wieprzowinę do wolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
4
Zmniejszyć temperaturę stovetop do medium; gotować i mieszać szalotki i seler na patelni, aż zaczną mięknąć, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Wlać ocet jabłkowy i gotować, zeskrobując wszelkie rumiane kawałki, aż płyn prawie odparuje, 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Gorącej Soli2 łyżeczki Gorącej Soli
6
Wlać mieszankę szalotki na łopatki wieprzowe w powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowałopatka Wieprzowa
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
7
Dodaj jabłecznik, ząbki czosnku i liść laurowy. Przykryć, Ustaw powolną kuchenkę na niską, i gotować, aż do przetargu widłowego, ale nie rozpada się, o 6 godzin. Obrócić wieprzowinę co 1 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
JabłecznikJabłecznik
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
8
Pieczeń wieprzową wyjąć na talerz i przykryć luźno folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
9
Pozostałą ciecz z powolnej kuchenki wlać przez sitko o drobnej siatce do dużego rondla; umieścić na dużym ogniu. Odrzuć liść laurowy i inne ciała stałe. Doprowadzić mieszaninę sosu do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować, odtłuszczanie tłuszczu z góry, aż zmniejszy się do 1/4 oryginalnej objętości, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
10
Zdjąć sos z ognia i wymieszać z musztardą Dijon i pieprzem cayenne. Powoli ubij na zimnym maśle, aż do włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Udziec Jagnięcy Z KościąUdziec Jagnięcy Z Kością
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
11
Posypać świeżymi ziołami i doprawić solą i czarnym pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
świeże Ziołaświeże Zioła
12
Wieprzowinę pokroić w plastry o grubości 1/4 i podawać z sosem wylanym na wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Magazyn