Składane Quesadillas
Składane Quesadillas to Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 330 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Mało kto lubi tę przystawkę. Jeśli masz śmietanę, mielony kminek, częściowo odtłuszczony ser mozzarella i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Turcja BBQ Fold, Kremowe Ciasto Z Wołowiną, oraz Składany Piec Tortilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Łyżka 2 łyżki zielone chiles ponad połowę każdej tortilli, rozłożenie równomiernie.
Posypać serem, cebulą i kminkiem na chiles. Złóż każdą tortillę na pół.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj 2 quesadillas, i gotować 2 protokół. Włączyć i gotować 2 minuty lub aż ser topi.
Zdjąć z patelni i ogrzać. Powtórz z pozostałymi quesadillas.
Każdą quesadillę pokroić na 3 kliny.
Podawać ze śmietaną, salsą i kolendrą.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 21 dolarów za butelkę.
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Uprawiana w apelacji, która doświadcza chłodnych lat i łagodnych zim, ta Pinot Noir oferuje ekscytujący kontrast z kalifornijską butelką Coppoli, wyrażając delikatniejszą strukturę tanin i wyższą kwasowość, która czyni ją elegancką i proporcjonalną. To wino odzwierciedla istotę apelacji i smaki, które czynią Oregon Pinot Noir tak pożądanym.Lekkie i stylowe podniebienie prezentuje świeżo zebranąjakość, żywą kwasowość i dobrze zbalansowaną dębową słodycz.Ten rocznik jest owocem z satynową elastyczną teksturą i dojrzałymi taninami. Dzięki starannemu doborowi beczek notatki z grillowanych migdałów i pieczywa tostowego są pięknie wkomponowane w matrycę smakową.