Skórki Ziemniaczane Z Grilla
Grillowane Skórki ziemniaczane to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 343 kalorie, 12g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś paski boczku, ser cheddar, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowane Skórki ziemniaczane z grilla, Skórki Ziemniaczane Z Grilla, oraz Grillowane Skórki ziemniaczane z grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Każdy ziemniak pokroić wzdłuż na cztery kliny.
Odetnij białą część, pozostawiając 1/4 cala. na skórach ziemniaczanych.
Umieść skórki na talerzu bezpiecznym w kuchence mikrofalowej. Kuchenka mikrofalowa, odkryte, na wysokiej przez 8-10 minut lub do miękkości.
Połączyć masło, rozmaryn, sól i pieprz; szczotkować po obu stronach skórek ziemniaczanych.
Grillować ziemniaki, Skórka do góry, odkryte, na bezpośrednim średnim ogniu przez 2-3 minuty lub aż lekko rumiane. Obróć ziemniaki i umieść na pośrednim ogniu; grilluj 2 minuty dłużej. Top z serem. Przykryć i grillować 2-3 minuty dłużej lub do rozpuszczenia sera.
Posypać boczkiem i cebulą.
Podawać z kwaśną śmietaną.