Skórka arbuza Mamusi ogórki kiszone
Marynaty z arbuza Mamusi mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 1052 kalorie, 10g białka, oraz 3G tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 3 i kosztuje 3,88 zł za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól, ocet balsamiczny, ocet jabłkowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Arbuz Skórka Ogórki Kiszone, Arbuz Skórka Ogórki Kiszone, oraz Arbuz-ogórki ze skórki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyciąć miąższ ze skórki arbuza, pozostawiając niewielką ilość czerwonej miąższu na skórce. Miąższ rezerwowy do innego użytku.
Pokrój skórkę w 1-calową kostkę i umieść w dużej misce.
Wymieszać sól i 2 ćwiartki wody.
Polej skórkę. Przykryć i schłodzić 8 godzin.
Odcedzić; dobrze spłukać.
Połącz skórkę z wodą, aby przykryć w holenderskim piekarniku. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, i gotować, odkryte, 10 minut lub do miękkości.
Połącz pozostałe 2 szklanki wody, octy, a następnie 5 składników w holenderskim piekarniku lub bardzo dużym rondlu. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 20 do 25 minut lub aż mieszanina staje się cienki syrop.
Dodaj skórkę i gotuj na wolnym ogniu od 5 do 6 minut lub aż skórka stanie się przezroczysta.
Zapakuj mieszaninę gorącej skórki do gorących słoików, równomiernie rozprowadzając cytrynę i przyprawy i napełniając do 1/2 cala od góry.
Usunąć pęcherzyki powietrza; wytrzeć obręcze słoika. Przykryj od razu metalowymi pokrywkami i przykręć opaski. Proces we wrzącej łaźni wodnej 20 minut.