Skrzydełka Z Kurczaka Buffalo
Skrzydełka z kurczaka Buffalo może być dobry przepis, aby rozszerzyć swój repertuar Hor d ' oeuvre. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 1,27 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 559 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz gorący sos, taki jak frank, seler, jogurt i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 36%. Spróbuj Skrzydełka Z Kurczaka Buffalo, Skrzydełka Z Kurczaka Buffalo, oraz Skrzydełka Z Kurczaka Buffalo dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce ubij razem majonez i jogurt i wymieszaj z serem pleśniowym (sos nie będzie gładki). Opatrunek można przygotować 8 godzin wcześniej i schłodzić, przykryć
Pokrój seler na cienkie patyczki. Moczyć seler w misce z lodem i zimną wodą co najmniej 30 minut i do 1 godziny.
Odetnij końcówki skrzydełek kurczaka, rezerwując do innego użycia i zmniejsz o połowę skrzydełka kurczaka w stawie.
Suche skrzydełka. W misce natrzeć 2 łyżki oleju na skrzydełka i doprawić solą. Grill skrzydła na naoliwionym stojaku ustawić 5 do 6 cali nad świecące węgle aż gotowane przez i złoty brąz, 8 do 10 minut z każdej strony.
W dużym (5 - do 6-quart) głębokim ciężkim czajniku podgrzać 6 szklanek oleju, aż termometr głęboko tłuszczowy zarejestruje 380° F. tuż przed osiągnięciem 380°f oleju, osusz 6 lub 7 skrzydeł. Ostrożnie spuścić skrzydełka na olej i smażyć, mieszając od czasu do czasu, aż do ugotowania, złocisty i chrupiący, 5 do 8 minut. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś skrzydła na ręczniki papierowe, aby osuszyć. Osuszyć i usmażyć Pozostałe skrzydła w ten sam sposób, przywracając olej do 380°f między partiami.
Na dużej patelni roztopić masło na umiarkowanie małym ogniu i wymieszać z ostrym sosem, ocet, i sól do smaku.
Dodać grillowane lub smażone skrzydełka i wrzucić do herbu.
Skrzydełka kurczaka podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej z dressingiem i pałeczkami selera.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Sparkling Rose, Wino Musujące
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla skrzydełek z kurczaka. Białe mięso jest zazwyczaj w połączeniu z białym winem, aby nie obezwładniać smaku mięsa, więc Chardonnay i sauvignon blanc są bezpiecznymi wyborami. Kurczak przygotowany z sosem pomidorowym lub na pewno sosem z czerwonego wina może i powinien być podawany z czerwonym jak pinot noir. Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay wino z 5 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau