Skorupki makaronu nadziewane serem i boczkiem
Muszle makaronu nadziewane serem i bekonem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,82 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 819 kalorii, 28g białka, oraz 42g tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz mielony pieprz, bułka tarta, rozmaryn, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Skorupki Nadziewane Boczkiem I Serem, Lekkie Trzy-Serowe Nadziewane Muszle Makaronu (8 Ww Points), oraz Nadziewane Muszle Makaronu.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać makaron i gotować, aż al dente, o 8 protokół.
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu. Gotować boczek, cebula, i czosnek, aż boczek zaczyna chrupać i cebula i czosnek zmiękły, o 5 protokół.
Zdjąć z ognia i odsączyć.
W dużej misce wymieszać bułkę tartą, serek śmietankowy, natkę pietruszki i mieszaninę boczku; doprawić pieprzem do smaku.
Przecier pomidorowy wlać do dużego, płytkiego naczynia żaroodpornego; wymieszać z rozmarynem.
Łyżka mieszanki boczku i bułki tartej równo do muszli makaronu. Ułóż nadziewane muszle w naczyniu zapiekanym. Grubo posiekać mozzarellę i rozsypać na skorupach makaronu.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ser się rozpuści i bąbelki sosu, około 30 minut.