Skorupiaki i ziemniaki à la Marinière

Skorupiaki i ziemniaki à la Marinière
Jedna porcja zawiera 225 kalorii, 12g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Jeśli 1,66 zł za porcję spada w budżecie, skorupiaki i ziemniaki à la Marinière może być wybitny bezglutenowe i pescatariańskie przepis do wypróbowania. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, szalotki, Manila małże, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Skorupiaki I Ziemniaki À La Marinière, Małże Mariniere, oraz Małże Mariniere dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ziemniaki umieścić w średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj zimną wodę do pokrycia przez 2".
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
3
Dodaj 1 łyżkę stołowąsól. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień do niskiego andsimmer, aż ziemniaki będą miękkie, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
4
Odcedzić; odstawić.
5
Tymczasem rozgrzać olej w dużym garnku overmedium ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Dodać koper włoski, szalotki, andgarlic i gotować, mieszając często, aż miękkie ifragrant, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
Koper WłoskiKoper Włoski
7
Wyjąć garnek z podgrzewacza; dodać wino. Powrót garnek do ciepła; zwiększyć ciepło do wysokiej, dodać małże littleneck, przykryć i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Małże LittleneckMałże Littleneck
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
8
Dodaj małże, cockles, brzytwa małże (jeśli używasz), i ziemniaki. Przykryć; gotować, aż wszystkie skorupiaki się otworzą (discardany, które nie otwierają się), 4-5 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkorupiakiSkorupiaki
ZiemniakZiemniak
CocklesCockles
MałżeMałże
MałżeMałże
9
Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć skorupiaki i ziemniaki do ciepłej miski i przenieść pozostałe warzywa z garnka do miksera.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
GarnekGarnek
10
Wlać płyn z garnka do blendera, pozostawiając osad.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
GarnekGarnek
11
Dodać 1 cupparsley i masło do blendera; purée na sosie highuntil jest jasnozielony i zagęszczony, o 2 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
PieprzPieprz
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
12
Zalać skorupiakami; wymieszać do okrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkorupiakiSkorupiaki
13
Dekoruj całą natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
14
W porcji: 244 kalorie, 8 g tłuszczu, 32 g węglowodanów
15
Bon Appétit
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia39
Magazyn