Skippy Burgers
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj hamburgerów Skippy. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 22g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 361 kalorii. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 1,13 zł za porcję. 3 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, mielony pieprz, sól czosnkową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać suchą bułkę tartą, można śledzić to danie główne z Bezglutenowe Bezmleczne Tarty Kokosowe jako deser. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Skippy Burgers, Hot Kangaroo Mince (Aka Hot Skippy Mince), oraz Burgery Nadziewane boczkiem i serem (Jucy Lucy Burgers) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu i lekko ruszt olejowy.
W dużej misce wymieszać mieloną wołowinę, suchą bułkę tartą, sos Worcestershire, sól czosnkową, mielony czarny pieprz i około 1/2 ciemnego piwa.
Wymieszać, aż będzie wystarczająco twarde, aby utworzyć paszteciki, używając pozostałego ciemnego piwa w razie potrzeby.
Uformuj zmieloną mieszaninę wołowiny na 4 grube paszteciki. Utwórz dobrze w środku pasztecików i wypełnić cebulą i jalapeno. Tworzą mieszaninę mielonej wołowiny z powrotem wokół cebuli i jalapenos, i spłaszczyć.
Umieść paszteciki na przygotowanym grillu i gotuj 5 minut na stronę lub do pożądanej doneness.