Skillet Hash and Eggs
Skillet Hash i jaj może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 473 kalorie, 24g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 21 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz ziemniaki Yukon gold, koszerną sól i pieprz, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kiełbasa sos i jajka Hash brązowy patelnia, Jajka na miękko gotowane na serowej patelni Hash, oraz Faszerowane ziemniaki Skin Skillet Hash z jaj sadzonych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. przekłuj ziemniaki w kilku miejscach widelcem i kuchenką mikrofalową, aż będą prawie miękkie, około 10 minut, obracając się w połowie.
Ostudzić lekko, następnie obrać i pokroić w 1/2-calową kostkę.
Rozgrzać masło w dużej żeliwnej patelni na średnim ogniu.
Dodać kielbasa i gotować, mieszając, aż zacznie brązowieć, o 3 protokół.
Dodać cebulę i kminek i gotować, aż cebula będzie miękka, o 3 protokół.
Ziemniaki wymieszać, następnie spłaszczyć na równą warstwę, delikatnie naciskając łopatką. Gotować w spokoju, aż chrupiące i rumiane na dole, o 5 protokół. Flip hash w sekcjach i gotować, aż rumiane z drugiej strony, o 5 Więcej minut.
Używając łyżki, zrób 4 płytkie wgłębienia w haszyszu i rozbij 2 jajka na każde.
Przenieść do piekarnika i piec, aż białka zestaw, o 10 protokół. Doprawić solą i pieprzem, a na wierzch natkę pietruszki i szalotki.
Zdjęcia Antonis Achilleos