Singapur wieprzowina i cebula Stir-Fry (Chiński)

Singapur wieprzowina i cebula Stir-Fry (Chiński)
Przepis Singapur wieprzowina i cebula Stir-Fry (Chiński) może zaspokoić swoje chińskie pragnienie w około 40 minut. Jedna porcja zawiera 158 kalorii, 24g białka, oraz 5G tłuszczu. Na $1.3 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i podnieś sos ostrygowy, cebulę, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć sosu sojowego można śledzić to danie główne z Cytrynowe placki kukurydziane z sosem czekoladowym Lapsang Souchong jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Smażenie Wieprzowiny Po Chińsku, Chińska smażona wieprzowina i soja, oraz Kapusta pekińska Stir-Fry z makaronem ryżowym, wieprzowiną i kolendrą dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn