Singapur Gulasz Z Indyka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gulaszu z indyka w Singapurze. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 3,83 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 35g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 523 kalorie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka rzymskich pomidorów, liście kolendry, kasztany wodne i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć mleko kokosowe w puszkach, możesz śledzić to danie główne z Zdrowe Tarty Limonkowe jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Gulasz Z Kurczaka W Singapurze, Makaron z indykiem Singapur, oraz Gulasz Z Kapusty Indyczej.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj mielonego indyka, pięć przypraw, płatki chili i sól. Kształt mieszanki do 1-calowych kulek.
Wlać mąkę na duży obramowany talerz i zwinąć kulki w mąkę, aby lekko pokryć.
Wlać olej do 4-do 5-litrowej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu.
Dodaj klopsiki w jednej warstwie. Gotować, obracając często, aż lekko rumiane na całym i ledwo różowy w środku (wyciąć do testu), 5 do 7 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść na talerz.
Dodać czosnek i imbir do patelni i mieszać tylko do pachnące, o 30 sekund.
Dodać mleko kokosowe, bulion, i klopsiki; doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu. Dostosuj ciepło, aby utrzymać gotować na wolnym ogniu, przykryć i gotować, aż klopsiki nie będą już różowe w środku, około 5 minut.
Wymieszać bok choy, kukurydza dziecko, pomidory, kasztany wodne, zielona cebula, i sok z limonki i gotować, mieszając często, aż bok choy liście są zwiędłe i łodygi są ledwo przetargu do gryźć, o 5 protokół.
Posypać kolendrą i podawać z patelni.