Simple New England Fried Fish

Simple New England Fried Fish
Simple New England Fried Fish to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.45 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 28g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 398 kalorii. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól, mielony pieprz, mąkę kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 52%. Podobne przepisy to New England Fish Chowder, New England Fish Chowder, oraz New England Fish Bake.

Instrukcje

1
Białka i wodę wymieszać widelcem w szerokiej, płytkiej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Mąkę kukurydzianą, mąkę i pieprz wymieszać widelcem na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
3
Rozgrzać olej w głębokiej frytkownicy lub dużym rondlu do 350 stopni F (175 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Zanurz każdy filet z flądry w mieszaninie białek i naciśnij na mieszankę mąki kukurydzianej, aby całkowicie pokryć. Delikatnie wrzuć między ręce, aby każda mąka kukurydziana, która nie utknęła, mogła spaść.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z FlądryFilety Z Flądry
Białka JajBiałka Jaj
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
5
Przy przygotowaniu reszty filetów rybę układać na talerzu, nie układać w stos.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
6
Ostrożnie umieścić ryby w gorącym oleju i gotować, aż złoty kolor, 3 do 5 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
7
Filety osuszyć na talerzu wyłożonym papierowym ręcznikiem; doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować jest Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn