Simple Fritto Misto
Simple Fritto Misto może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 161 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, skrobię kukurydzianą, wodę gazowaną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 87%. Spróbuj Simple Fritto Misto, Fritto Misto, oraz Fritto Misto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W dużym rondlu o ciężkim dnie wlać wystarczającą ilość oleju, aby napełnić patelnię około jednej trzeciej drogi.
Podgrzewaj na średnim ogniu, aż termometr do głębokiego smażenia włożony do oleju osiągnie 375 stopni F.
W średniej misce wymieszać mąkę, skrobię kukurydzianą, sól i pieprz.
Ubij w wodzie, aby zrobić cienkie ciasto. Fasolkę szparagową, cukinię i cytryny zanurzyć w cieście i ostrożnie umieścić w rondlu. Smażyć warzywa, aż lekko rumiane, 1 do 3 protokół.
Warzywa odcedzić na papierowych ręcznikach i natychmiast posypać solą.
Warzywa podawać na ciepło.