Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatariański przepis służy 45 i kosztuje 1,69 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 101 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz karczochy serca, cebulę, qt. woda i kilka innych rzeczy, które można zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Sullivan ' s Island Bacon and Shrimp Bog, Ugotuj książkę: Sullivan ' s Island Shrimp Bog, oraz Pikantne Krewetki Wyspowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przynieś 10 qt. woda do wrzenia w 12-qt. stockpot na średnim ogniu; wycisnąć połówki cytryny nad wodą i dodać ściśnięte połówki do wody w stockpot.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Dodaj krewetki, i gotować 3 minut lub tylko do krewetki skręcić różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
3
Odcedzić i spłukać zimną wodą, aby zatrzymać proces gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
4
Krewetki obrać; devein, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
5
Warstwa krewetki, cebula, i karczoch serca w 2 (13-x 9-calowy) naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trójkolorowe Chipsy Taco
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
6
Wymieszać razem oliwę z oliwek i dalej 5 składników; wlać równomiernie mieszanki krewetek. Przykryć i schłodzić co najmniej 12 godzin lub do 48 godzin, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
7
W razie potrzeby udekorować i podawać łyżką szczelinową.
Krewetki świetnie komponują się z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.