Shichimi-Seared polędwiczki wieprzowe może być tylko głównym daniem szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 3,24 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 51g białka, 51 g tłuszczu, oraz w sumie 711 kalorii. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz pastę miso, imbir, Wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 9 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Polędwiczki wieprzowe zapiekane z kompot rabarbarowym, Polędwiczki wieprzowe pieczone z dodatkiem przypraw kakaowych, oraz Medaliony z polędwicy wieprzowej pieczonej z sosem Szalotkowo-grzybowym.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu, aż zacznie palić. W międzyczasie wymieszaj białe i czarne nasiona sezamu wraz z proszkiem togarashi; odstaw na bok. Polędwiczki doprawić solą, następnie wcisnąć do mieszanki sezamu aż do całkowitego pokrycia. Przesmaż polędwiczki ze wszystkich stron, aż staną się złote, około 1 minuty na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sezam Czarny
Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Przenieść polędwiczki do blachy do pieczenia i piec w nagrzanym piekarniku, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 145 Stopni F (63 stopnie C), 20 do 25 minut. Po zakończeniu Usuń wieprzowinę i pozostaw na pięć minut w ciepłym miejscu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Podczas pieczenia wieprzowiny, przygotować sos przez gotowanie szalotki, imbir, sok z limonki, i wino w małym rondlu na średnim ogniu, aż zmniejszy się do około 2 łyżki płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Dodać śmietanę i nadal gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
6
Wlać mieszaninę do blendera, wraz z sosem sojowym i miso. Zmiksować na małej prędkości przez 10 sekund, aż puree, a następnie powoli dodawać masło, kilka kostek na raz z blenderem działa, aż zostanie włączona. Doprawić do smaku solą i przechowywać w ciepłym miejscu, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Miso
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Polędwiczki pokroić w medaliony i zalać ciepłym sosem. podawać od razu.