Shelburne Country Inn Oyster, Beef, and Guinness Pie
Shelburne Country Inn Oyster, Beef, i Guinness Pie wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.63 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 274 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do dzień św. Patryka. Mieszanka liści laurowych, mocne piwo, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest solidne. Spróbuj Ostrygi-Szwajcarska zapiekanka z boczkiem wiejskim, Ciasto Z Wołowiną I Guinnessem, oraz Beef & Guinness Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować gulasz, połącz 3/4 szklanki cebuli, pasty pomidorowej, tymianku, liści laurowych i piwa w dużej plastikowej torbie.
Dodać wołowinę; uszczelnić i marynować w lodówce 4 do 24 godzin, obracając torebkę od czasu do czasu.
Wyjąć wołowinę z worka, zastrzegając marynatę.
Ziemniaki i marchew ugotować we wrzącej wodzie 7 minut; odcedzić. Spłukać w zimnej wodzie; odcedzić.
Nagrzać holenderski piekarnik pokryty sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj 3/4 szklanki cebuli i czosnku; podsmażyć 2 protokół.
Dodać wołowinę; gotować 3 protokół lub aż rumiane. Lekko łyżka 1/4 szklanki mąki do suchej miarki i wyrównać nożem.
Posypać 1/4 szklanki mąki na mieszaninie wołowiny, mieszając do herbu. Gotować 2 protokół. Stopniowo dodawaj zarezerwowaną marynatę, dobrze mieszając i doprowadzaj do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut.
Dodaj ziemniaki, marchew, szpinak, 1/4 łyżeczki soli i pieprzu; gotować 20 minut lub aż ziemniaki będą miękkie. Odrzuć tymianek i liście laurowe.
Zdjąć z ognia i lekko ostudzić. Łyżka do 10-calowej płyty Deep-dish pie pokrytej sprayem do gotowania. Na wierzchu ostrygi.
Aby przygotować skórkę, lekko łyżkę 1 szklanki mąki do suchej miarki i wyrównać nożem.
W misce wymieszać 1 szklankę mąki i 1/4 łyżeczki soli i pokroić na maśle blenderem do ciast lub 2 nożami, aż mieszanina będzie przypominała Gruboziarnisty posiłek.
Posypać powierzchnię wodą z lodem, 1 łyżka na raz, rzucając widelcem, aż wilgotne i kruche (nie tworzą kulki).
Naciśnij mieszankę delikatnie w 4-calowy okrąg na wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego; przykryj dodatkową folią z tworzywa sztucznego. Schłodzić przez 15 minut.
Rozwałkuj ciasto, wciąż pokryte, w 11-calowe koło.
Umieść ciasto w zamrażarce na 5 minut lub do momentu łatwego usunięcia folii.
Usuń 1 arkusz folii z tworzywa sztucznego; dopasuj ciasto na wierzchu mieszanki wołowiny.
Usuń górny arkusz folii. Złóż krawędzie pod mieszaniną wołowiny.
Powierzchnia szczotki z mlekiem. Przebić wierzch ciasta widelcem; piec w 350 przez 40 minut lub do momentu, gdy nadzienie jest bąbelkowe i skórka jest rumiana.