Shanks Sicilian-Style: Costolette Siciliane

Shanks Sicilian-Style: Costolette Siciliane
Shanks Sicilian-Style: Costolette Siciliane jest bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 349 kalorii. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pieczoną paprykę, cukier, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co nie jest takie super. Podobne przepisy to Costolette d ' abbacchio fritte (panierowane kotlety jagnięce w stylu rzymskim), Miecznik sycylijski, oraz Miecznik Sycylijski-Styl.

Instrukcje

1
Na patelni o dużym dnie rozgrzać 1/2 szklanki oliwy z oliwek. Gdy gorące, ale nie palenie, dodać osso buco i gotować, aż złoty kolor brązowy ze wszystkich stron, o 6-8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Osso BucoOsso Buco
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Zdjąć patelnię z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Przenieś trzonki do przykrytego, ciężkiego naczynia do pieczenia na tyle dużego, aby wygodnie trzymać trzonki. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
5
W tym samym garnku podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na średnim ogniu. Wymieszać z koncentratem pomidorowym i gotować przez 2 minuty, od czasu do czasu mieszając. Wymieszać w oliwki, kapary, papryka, pomidory, oregano, i cukier. Deglaze z Marsala. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Ciężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, SchłodzonejCiężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, Schłodzonej
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
Niech gotować na wolnym ogniu przez 10 minut, często mieszając. Jeśli mieszanina stanie się zbyt sucha, dodaj łyżeczkę lub 2 wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
7
Łyżka równych ilości sosu na każdym trzonku. Przykryć i gotować, aż cielęcina będzie bardzo miękka, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn