Sezonowe owoce i melony Kabobs z ognistym sosem Chile
Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 640 kalorii. Na 3,47 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka gruszek, melonów miodowych, długich bambusowych szaszłyków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 37 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Grillowane owocowe Kaboby z kremowym miodowym sosem, Owocowe Kaboby z sosem imbirowo-cytrynowym jogurtowym, oraz Grillowane krewetki z ognistą trawą cytrynową-Chile Sambal.
Instrukcje
Pokroić owoce w kostkę 1 1/2 cala.
Umieść owoce na szaszłykach, zmieniając owoce dla smaku i atrakcyjności wizualnej.
Umieścić na niemetalicznej płytkiej patelni.
Gotować cukier i wodę razem w rondlu na małym ogniu, aż cukier się rozpuści (około 5 minut). Pozostaw syrop do ostygnięcia. W blenderze, dodać syrop cukrowy, sok z limonki, papryka jalapeno, i czerwony chili w proszku. Dokładnie zmiksować, około 1 minuty.
Zalać marynatą kebaby owocowe i marynować przez co najmniej 1 godzinę, od czasu do czasu obracając kebaby.
Rozgrzej grill na małym ogniu i grilluj kabobs po obu stronach, aż zobaczysz brązowe znaki grilla i owoce są ciepłe, około 5 do 7 minut.
Usuń owoce kabobs z grilla i pędzla z pozostałym sosem chile na prawdziwe ogniste owoce kabob finish!