Sezonowana Fasola Szparagowa
Przyprawiona fasola może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 53 kalorie, 3G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś fasolę, pietruszkę, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Sezonowana Fasolka Szparagowa Dla 2, Sezonowana Fasola Szparagowa, oraz fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa.
Instrukcje
Wykończ koniec łodygi z fasoli. Ułóż fasolę w koszu na parze nad wrzącą wodą; przykryj i paruj 10 minut.
Pomidora i kolejne 3 składniki połączyć w dużym rondlu. Gotować, odkryte, na średnim ogniu 3 minuty, często mieszając. Wymieszać z fasolą, pietruszką, tymiankiem i pieprzem. Przykryć i gotować na małym ogniu 10 minut lub aż fasola będą miękkie.
Wskazówka: kiedy doprawiasz świeżą fasolę chudą szynką zamiast szynki, dostajesz cały smak, ale żaden tłuszcz.