Sezam Wołowina Stir-Fry
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Sezam wołowina Stir-Fry może być super przepis spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.88 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 205 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz nasiona sezamu, brązowy cukier, wstępnie smażone mięso i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Stek Sezamowy Stir Fry, Wołowina i kapusta Stir Fry, oraz Stir-Fry z wołowiną i brokułami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w małej misce.
Rozgrzać wok lub patelnię na dużym ogniu.
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Dodaj połowę wołowiny na patelnię i gotować przez 3 protokół lub aż rumiane.
Usuń wołowinę z patelni. Powtórz procedurę z pozostałą wołowiną.
Dodać cebulę; gotować przez 1 minutę.
Dodać mieszankę sosu sojowego; gotować 1 minutę. Powrót wołowiny na patelnię; gotować 1 minutę. Wymieszać ze szpinakiem i gotować 30 sekund. Top z sezamem.