Sezam i soja-pieczone Jesienne warzywa

Sezam i soja-pieczone Jesienne warzywa
Sezam i soja-pieczone Jesienne warzywa mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 1 i kosztuje $1.19 za porcję. Jedna porcja zawiera 338 kalorii, 4G białka, oraz 32G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, marchew, słodkie ziemniaki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczone Jesienne Warzywa, Pieczone Jesienne Warzywa, oraz Sos Sojowo-Sezamowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Proces
2
Piekarnik nagrzać do 400 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Wymieszać nasiona sezamu i oleju, oliwa z oliwek extra virgin, tamari i czosnek razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
Ziarna SezamuZiarna Sezamu
CzosnekCzosnek
TamariTamari
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Umieścić wszystkie warzywa w dużej misce i płaszcz z mieszanką sezamu i soi.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Ziarna SezamuZiarna Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Rozłóż na naoliwionej blasze do pieczenia, posyp świeżym popękanym pieprzem i piecz przez 20 minut. Wymieszać warzywa wokół na tacy z łopatką lub drewnianą łyżką i piec przez 10-15 więcej minut lub aż złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Popękany PieprzPopękany Pieprz
WarzywaWarzywa
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
SzpatułkaSzpatułka
6
Jeśli masz dodatkową marynatę, możesz przechowywać w lodówce do dwóch tygodni i używać na kurczaka lub ryby. Świetnie smakuje z sezamem i kurczakiem z sosem sojowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
Cały KurczakCały Kurczak
Ziarna SezamuZiarna Sezamu
RybyRyby
7
artykuł var
8
Typ_27_data = {};
9
artykuł
10
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje1
Ocena Zdrowia33
Magazyn