Sezam Farfalle z pieczonym Tofu
Sezam Farfalle z pieczonym tofu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 196 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.9 za porcję. Jeśli masz pieprz, sól, ocet ryżowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest dobre. Spróbuj Tofu pieczone sezamowo-klonowe, Pieczona brukselka i chrupiące pieczone Tofu z miodowo-sezamową glazurą, oraz Sezam Farfalle dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować sałatkę, połączyć pierwsze 6 składników w naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali; wrzucić delikatnie do herbu.
Piec w 425 przez 40 minut lub aż grzyby będą miękkie i tofu jest złoty brąz.
Makaron gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz; odcedzić i spłukać pod zimną wodą.
Połącz makaron, mieszankę tofu i zieloną cebulę w dużej misce.
Aby przygotować dressing, połącz kolendrę i pozostałe składniki, dobrze mieszając trzepaczką.
Mżawka dressing nad sałatką; wrzucić dobrze do herbu. Przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę.